Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Έργα εντός του τούνελ της Παλιοβούνας (βίντεο)

To Nafpaktianews σας βάζει για πρώτη φορά μέσα στο τούνελ της Παλιοβούνας.
Οι κάτοικοι της Ρίζας δεν πρέπει να ανησυχούν.
-Θα γίνουν έργα για την προστασία από τον ήχο των εκρήξεων.
To Nafpaktianews επιχειρεί για πρώτη φορά να σας μεταφέρει (αποκλειστικές) εικόνες μέσα από τα τούνελ στο εργοτάξιο της Παλιοβούνας την ώρα που οι τεχνικοί του έργου γεμίζουν με δυναμίτη το βράχο για να κάνουν ανατίναξη που θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.....
Δείτε βίντεο....

Ο υπεύθυνος του έργου εξηγεί στην κάμερα με ποιον τρόπο θα γίνει το έργο,οι εκρήξεις και τα μέτρα ασφάλειας. Πρόσθεσε δε, ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και σχετική ενημερωτική καμπάνια ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τα πάντα γύρω από αυτή τη διαδικασία.
Η έναρξη των εργασιών διάνοιξης αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο 10ήμερο,με τις σχετικές εκρήξεις αρχικά να πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρα αλλά προχωρώντας το έργο, εκρήξεις θα πραγματοποιούνται και κατά τη διάρκεια της νύχτα.
Τόνισε τέλος τη στενή συνεργασία της εταιρείας με τον δήμο Ναυπακτίας,σε όλους τους τομείς, ενώ πρόσθεσε ότι ο χρόνος αποπεράτωσης αναμένεται για το τέλος του 2016 αν και όπως συμπλήρωσε, πάντα θα πρέπει να συνυπολογίζονται οι αστάθμητοι παράγοντες.
Δείτε πρώτοι πλάνα εντός του τούνελ.


nafpaktianews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...