Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΕ Καραϊσκάκης - Ατρόμητος Αχαΐας 3-2


Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της λόγω τιμωριών και τραυματισμών (εκτός οι πρώτοι σκόρερ Γραβάνης, Σκερλετίδης, αλλά και οι Χούσος, Παναγιώτου, Κακάβας) η ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου Αχαϊας -που «καίγονταν» για βαθμούς- και να φτάσει στη νίκη με 3-2.
Η Αρτινή ομάδα μπροστά σε περίπου 150 φιλάθλους, γι’ ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε κοντά στο γκολ. Μόλις στο 3΄ ο Κόλλινς βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Κυριάκη, αυτός έκανε ωραία την σέντρα, όμως ο Μπαλάφας από κοντά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
 Στη συνέχεια και στο 7΄ το σουτ του Παγώνη έδιωξε σε κόρνερ ο Τζουραμάνης, ενώ οι Πέτσας και Μαργαρίτης με σουτ δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί. Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα η ΑΕ Καραϊσκάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κυριάκη από τον Παπαδόπουλο, όμως οΓεωργόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζουραμάνη που μπλόκαρε την μπάλα. 
Μετά από το χαμένο πέναλτι των Αρτινών ο Ατρόμητος ανέβηκε και ήταν αυτός που απείλησε την εστία του Καραγκούνη. Αρχικά στο 15΄ ο Γκάτσης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και στο 22΄ ο Μαντάς βρήκε τον Βαβάτσικο, ο οποίος αμαρκάριστος σούταρε ψηλά άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
 Στο 27΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στη συνέχεια Θωνιάτης και Γκάτσης δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και στο 36΄ έγινε το 1-0, με τον Κυριάκη να κάνει ωραία κίνηση και πάσα στον Μπαλάφα, ο οποίος με εκπληκτικό πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ. 
Τέσσερα λεπτά μετά (40΄) έγινε και το 2-0 για τους γηπεδούχους, όταν ο Νικολόπουλος δεν κατάφερε ανενόχλητος να διώξει την μπάλα, οΜπαλάφας βγήκε τετ α τετ και πλασάροντας σωστά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 43΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν έπειτα από σέντρα του Βαβάτσικου ο Σαμπανέι από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκούνη. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την δυνατή βροχή να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
 Στο 57΄ ο Καραϊσκάκης έφτασε στο 3-1, με τον Χήρα να κάνει υπέροχη σέντρα μέσα στη μικρή περιοχή του Τζουραμάνη και τον Παγώνη να σκοράρει. 
Στη συνέχεια οι Αρτινοί είχαν μία καλή στιγμή με τον Μπαλάφα και στο 65΄ ο Ατρόμητος έφτασε «μία ανάσα» από το δεύτερό του γκολ, με τον Θωνιάτη με σουτ λίγο έξω από την περιοχή να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Καραγκούνη. 
Τελικά στο 73΄ ο Σαμπανέι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και της ομάδας του, μειώνοντας παράλληλα σε 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
Μέχρι το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε δύο καλές στιγμές με τους Τσαλοκώστα και Μαργαρίτη.
Κίτρινες κάρτες: Παναγιώτου (στον πάγκο), Κυριάκης, Μπαλάφας - Παπαδόπουλος, Σαμπανέι, Μαντάς, Γκάτσης.
Γήπεδο: Δημοτικό Αγίων Αναργύρων Άρτας
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Δ. Τίκας (Θεσπρωτίας) - Β. Αντωνίου (Ηπείρου)
ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Χήρας, Κίτσος, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλλινς, Κυριάκης (74΄Κόνιαρης), Μαργαρίτης, Μπαλάφας, Γεωργόπουλος (91΄ Νταλάκας), Παγώνης (85΄ Τσαλοκώστας).
Ατρόμητος Αχαΐας (Γιώργος Τόγιας): Τζουραμάνης, Νικολόπουλος, Μαντάς (85΄ Γραμματικόπουλος), Βέρρας, Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Θωνιάτης, Ντόμας, Σαμπανέι, Βαβάτσικος (64΄ Λιβάνης), Γκάτσης (62΄ Λαθύρης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...