Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ήττα… με το ίδιο νόμισμα για την ΑΕ Καραϊσκάκης


Μετά τη μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη με 4-1 απέναντι στον Μεσσηνιακό η ΑΕ Καραϊσκάκης επέστρεψε στις ήττες, καθώς έχασε στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό με 1-0 με πέναλτι του Δήμου στο 70ο λεπτό. Μία ήττα που ήρθε από την ομάδα της Τρίπολης με «το ίδιο νόμισμα», αφού η Αρτινή ομάδα είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στην Άρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γραβάνη δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ισορροπημένο, με τους Αρτινούς να χάνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Στο 14΄ στην πρώτη καλή φάση μπροστά στις δύο εστίες, το δυνατό σουτ του Καδά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ραχιώτης. Δύο λεπτά (16΄) μετά ο Σαλαπάτας των γηπεδούχων με κεφαλιά δεν απείλησε και στο 19΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε μία «ανάσα» από το γκολ, όταν ο Σκερλετίδης με ωραία ενέργεια πέρασε και τον πορτιέρο Ψυχογιό και έκανε το πλασέ, όμως ο Μπούτας έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα έγινε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να κοιτάνε περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και τον Παναρκαδικό να απειλεί με κεφαλιά του Κωστάκη στο 23΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε σε δύο περιπτώσεις (50΄ και 56΄) με τον Σκερλετίδη. Στο 64΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν το δυνατό σουτ του Σαλαπάτα έδιωξε σωτήρια ο Ραχιώτης. Λίγα λεπτά μετά η Αρτινή ομάδα απείλησε με τον Χήρα και στο 69΄ ο Παναρκαδικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αβραμίδη, για μία απόφαση του διαιτητή κ. Μιχαηλίδη που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες-πάγκος των φιλοξενούμενων. Τελικά οΔήμος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης για την ιστορική ομάδα της Αρκαδίας. Στο 83΄ ο Βλάχος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να κάνει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων και στο 93΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, όταν ο Μπαλάφας έπιασε το σουτ, όμως ο Ψυχογιός με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Κίτρινες κάρτες: Σαλαπάτας, Αδάμης, Πετρόπουλος Ευγ. - Παπανίκου, Γραβάνης
Διαιτητής: Γιώργος Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Γ. Φλώτσιος - Θ. Φλώτσιος (Βοιωτίας)
Παναρκαδικός (Κώστας Καλογιαννίδης): Ψυχογιός, Πετρόπουλος Ειρ. (72΄ Βλάχος), Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Αδάμης (91΄ Μπίσιας), Σταθουλόπουλος (53΄ Πετρόπουλος Ευγ.), Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κυριακόπουλος Γ.
ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Ραχιώτης, Παπανίκου, Χήρας, Αβραμίδης, Κακάβας, Κόλλινς, Κυριάκης (85΄ Παγώνης), Χούσος, Σκερλετίδης, Γεωργόπουλος (74΄ Μπαλάφας), Γραβάνης (λ.τρ. 81΄ Μαργαρίτης).


http://www.sportsarta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...