Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕ Καραϊσκάκης – Εθνικός Σαγέϊκων. 3-1.Δύο διαφορετικές κριτικές για τον αγώνα

ΑΕ Καραϊσκάκης – Εθνικός Σαγ. 3-1*Κλίμα εκφοβισμού στην Άρτα
Γι’ ακόμη μία φορά η ΑΕ Καραϊσκάκης δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά λίγο η αστοχία των παικτών της, λίγο η ατυχία… την ανάγκασαν να πάρει μία αγχωτική νίκη με 3-1, στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στον Εθνικό Σαγέϊκων.
Η Αρτινή ομάδα ήταν φανερά ανώτερη από τον αντίπαλό της, όμως κατάφερε να «πετάξει στα σκουπίδια» αρκετές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο… για να δώσει την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ τους 1-0. Στην επανάληψη η ΑΕ Καραϊσκάκης αν και ισοφάρισε με το ξεκίνημα, στη συνέχεια έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά λίγο πριν το τέλος του αγώνα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των Σαγέϊκων και ήρθε ακόμη μία νίκη, η οποία διατηρεί τον Καραϊσκάκη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Ένωση Ερμιονίδας.
Εκπληκτικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για την Αρτινή ομάδα, η οποία μέσα σε έξι λεπτά έχασε τρεις ευκαιρίες (Σκερλετίδης 2΄, Μπαλάφας 4΄, Παπανίκου 6΄) και είχε κλείσει (κέρδισε πέντε κόρνερ) στην εστία του τον Εθνικό. Το μόνο που έλειπε για τους παίκτες του Ηλία Μαγκάκη ήταν το γκολ. Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, ο Εθνικός προσπάθησε να ισορροπήσει, όμως ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που απειλούσε, με τους Γραβάνη (16΄), Σκερλετίδη (22΄ και 34΄) και Γεωργόπουλο (29΄) να μην μπορούν να βρουν εστία. Έτσι η ομάδα των Σαγέϊκων αφού αρχικά απείλησε με τον Αθανασόπουλο (39΄), στο 44΄ έφτασε στο 0-1, όταν μετά από κόρνερ του Φωτόπουλου, ο Τσίφας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκούνη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ… από τα αποδυτήρια, με τονΣκερλετίδη λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του κ. Τσιμεντερίδη, με ωραίο σουτ να στέλνει την μπάλα στη γωνία του Κανελλόπουλου και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 55΄ ο Γραβάνης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον α΄ βοηθό Τζιουβάρα. Λίγα λεπτά μετά, έπειτα από φάση διαρκείας, Κυριάκης και Γραβάνης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και στο 61΄ ο Σκερλετίδης δεν κατάφερε να απειλήσει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ - άουτ με τον Αθανασόπουλο και στο 70΄ η κεφαλιά του Γραβάνη έφυγε άουτ.Μέσα σε εννιά λεπτά (75΄-84΄) η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε επτά ευκαιρίες.Αρχικά το σουτ του Σκερλετίδη στο 75΄ έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρο του Εθνικού και το τετ α τετ του Γραβάνη στο 76΄ απομάκρυνε και πάλι ο Κανελλόπουλος. Στο 77΄ ο Πέτσας βρήκε τον Γραβάνη μέσα στην περιοχή, αλλά ο επιθετικός του Καραϊσκάκη με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω στον Κανελλόπουλο. Στο 81΄ μετά από σέντρα-σουτ του Κυριάκη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έβγαλε σε κόρνερ και στη συνέχεια η Αρτινή ομάδα έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Κυριάκη, Γραβάνη και Κόλλινς να μην μπορούν να νικήσουν τον Κανελλόπουλο. Τελικά στο 85΄ ήρθε το 2-1 για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν μετά από πάσα του Μπαλάφα μέσα στην περιοχή οΓεωργόπουλος νίκησε τον πορτιέρο του Εθνικού. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κράτησαν την μπάλα και στο 93΄ έφτασαν στο τελικό 3-1, με τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου, Σκερλετίδη, να σκοράρει για δεύτερη φορά στον αγώνα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Τελικές προσπάθειες (εντός εστίας): 26 (14) – 6 (2)
Φάουλ υπέρ: 19-18, Κόρνερ: 11-3, Οφσάιντ: 1-0
Κίτρινες κάρτες: Μπαλάφας, Παπανίκου, Παγώνης – Αγγελάτος, Μπινιέρης, Παναγόπουλος.
Γήπεδο: Αγίων Αναργύρων Άρτας
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης Σταύρος (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τζιουβάρας Θ. - Παπαδόπουλος Χ. (Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κωνσταντίνου Γ. (Αιτ/νίας)
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Μπαλάφας, Πέτσας (81΄ Παγώνης), Κίτσος (37΄ Κυριάκης), Χήρας (46΄ Αβραμίδης), Κόλλινς, Σκερλετίδης, Γεωργόπουλος, Γραβάνης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Κανελλόπουλος, Μπινιέρης, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Αυγερινός, Τσίφας (78΄ Κόκα), Αγγελάτος (53΄ Δαλιάνης), Βουρλούμης (87΄ Πυρρής), Παναγόπουλος, Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος.
http://www.sportsarta.gr/

Κλίμα εκφοβισμού στην Άρτα
http://achaiasports.gr/Μέσα σε κλίμα τραμπουκισμών και εκφοβισμού έγινε το σημερινό παιχνίδι στην Άρτα ανάμεσα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τον Εθνικό Σαγεϊκών.
Η αποστολή του Εθνικού πέρασε τα… πάνδεινα στην Άρτα αφού η φιλοξενία από τους ανθρώπους της Αρτινής ομάδας, σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη με αποκορύφωμα, το κρύο νερό στα μπάνια στο τέλος του αγώνα!!!
Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος δέχθηκε πολλά μπουκάλια με νερό στον πάγκο του, όπως και ο γενικός αρχηγός Κώστας Μπατέλος.
Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Εθνικού, εκφράζουν τρομερά παράπονα και από την αστυνομία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν προφυλαξε την ομάδα, και ακόμα κατά την αλλαγή του Βουρλούμη, που οι οπαδοί της ΑΕ Καραϊσκάκης, τον έβριζαν εν χορό και παρενέβη ο Κ. Μπατέλος και εκεί η αστυνομία θεώρησε σωστό, να αποβάλει τον γενικό αρχηγό του Εθνικού και όχι να ηρεμήσει τους οπαδούς που προσπαθούσαν να εκφοβίσουν την αποστολή των Σαγεϊκων.

Στο παιχνίδι ο Εθνικός το πάλεψε όσο μπορούσε προηγήθηκε στο 44΄με τον Τζίφα.
Στην επανάληψη ο Εθνικός ισοφαρίστηκε σε μια άτυχη στιγμή καθώς, είχε χτυπήσει ο Αυγερινός δεν πατούσε καλά το πόδι του και εκεί ήρθε η ισοφάριση από τον Σκερλετίδη (46’).
Στο 86’ ο Γεωργόπουλος έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους και το τελικό 3-1 έγινε στο 90’ και πάλι από τον Σκερλετίδη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: (Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Κανελλόπουλος, Μπινιέρης, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Αυγερινός, Τζίφας (75’ Κότσα), Αγγελετόπουλος (70’ Δαλιάνης), Βουρλούμης (87’ Ν. Πυρρής), Παναγόπουλος, Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...