Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η ΑΕ Καραϊσκάκης!!! Ακόμη ένα μεγάλο τρίποντο!!!Ατρόμητος Αχαϊας – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1



O Aτρόμητος Αχαΐας έχασε 1-0 εντός έδρας από την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Σκερλετίδης στο 40΄ από τα έντεκα βήματα. Η ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη προσπάθησε, πίεσε στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο γνωρίζοντας μοιραία την ήττα.
Ο δυνατός αέρας που έπνεε στην περιοχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Περίπου 250 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Παναχαϊκής.
Φιλμ αγώνα:
5΄ Ωραίος συνδυασμός του Γκάτση με τον Γραμματικόπουλο, ο τελευταίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ραχιώτη.
11΄ Ο Γραμματικόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Ραχιώτης έδιωξε με μεγάλη δυσκολία.
40΄ Γκολ για τους φιλοξενούμενους. Μετά από κάθετη πάσα του Μπαλάφα, ο Σκερλετίδης τσίμπησε την μπάλα, η οποία βρήκε σε χέρι αμυντικού. Ο τελευταίος έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, κάνοντας το 0-1.
58΄ Κεφαλιά του Θωνιάτη, η μπάλα έφυγε άουτ.
66΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Κεφαλιά του Βαγγέλη Γκάτση από πλεονεκτική θέση, έδιωξε εντυπωσιακά ο Ραχιώτης.
71΄ Ωραίο σουτ του Σαμπανέι από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα άουτ.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος Αχαΐας (Θοδωρής Πατρώνης): Τζουραμάνης, Λιβάνης, Μαντάς (57΄ Θ. Βέρρας), Αθανασίου, Νικολόπουλος, Ντόμας (76΄ Γ. Γραμματικόπουλος), Θωνιάτης, Βαβάτσικος, Γκάτσης, Γραμματικόπουλος Ν. (53΄ Σαμπανέι), Φούφουλας.
Α.Ε. Καραϊσκάκης (Ηλίας Μαγκάκης): Ραχιώτης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλλινς, Κυριάκης (64΄ Μαργαρίτης), Χούσος, Σκερλετίδης (85΄ Παγώνης), Μπαλάφας, Γραββάνης (92΄ Κατσαρός).

Διαιτητής: Άγγελος Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος - Κάλαρας (Κορινθίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...