Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΑΟ Βάρδας 1-0



Η ΑΕ Καραϊσκάκης με ένα τέρμα του Παπανίκου στις αρχές της επανάληψης, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του ΠΑΟ Βάρδας και να πάρει παράλληλα τη τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.Η αρτινή ομάδα πίεσε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, κάτι που έγινε στο δεύτερο μέρος, απέναντι στη Βάρδα, η οποία δεν απείλησε σε όλο τον αγώνα την εστία του εξαιρετικού Ραχιώτη, ο οποίος αντικατέστησε τον Καραγκούνη που τραυματίστηκε στη τελευταία προπόνηση της ομάδας. Η ΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, με σκοπό να βρει ένα γρήγορο γκολ, το οποίο δεν ήρθε. Στο 4ο λεπτό η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη έφτασε κοντά στο 1-0, όμως την κεφαλιά του Μπαλάφα μετά από ωραία σέντρα του Κυριάκη, έδιωξε στη γραμμή ο πορτιέρο Θωμάς. Στο 8΄ ο Μπαλάφας μέσα στην περιοχή έκοψε την μπάλα για τον Γραβάνη, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά (10΄) μετά, ο Τσολόπουλοςπαραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά αυτή πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θωμά. Στη συνέχεια, ο Χούσος εκτέλεσε το κόρνερ και το συρτό σουτ του Κόλλινς στο δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η αρτινή ομάδα έβγαλε ακόμη δύο φάσεις (27΄ και 33΄), όμως ο Γραβάνης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, όταν στο 49΄ ο Κυριάκης καθυστέρησε μέσα στην περιοχή αλλά γύρισε στον Γραβάνη, αυτός έδωσε στον Παπανίκου, ο οποίος με συρτό σουτ νίκησε το Θωμά για να πετύχει με αυτόν τον τρόπο το γκολ που έκρινε τη συνάντηση. Στο 58΄ μετά από ωραία κίνηση και σουτ τουΚόλλινς η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Χούσου στο 72΄. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν, έχοντας μόνο το σουτ του Σ. Τσουκαλά στο 79΄ που έστειλε την μπάλα άουτ.
Για την ΑΕ Καραϊσκάκης ακολουθεί ο αγώνας Κυπέλλου της Κυριακής 13/10 με το Πανόπουλο/Αστέρα Αμαλιάδας στην Άρτα και μία εβδομάδα αργότερα (Κυριακή 20/10) η αρτινή ομάδα θα πάει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Διαιτητής: Τόμπρος Κωνσταντίνος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Βλάσσης Θ. – Σκορδίλης Θ.Δ. (Κέρκυρας)
Τα στατιστικά της αναμέτρησης
Τελικές προσπάθειες (εντός εστίας): 11 (2) – 3 (0)
Φάουλ υπέρ: 23-9, Κόρνερ: 2-4, Οφσάιντ: 2-3
Κίτρινες κάρτες: Χούσος (42΄) – Ανδριέλος (29΄), Μπουλούμπασης (41΄)
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Ραχιώτης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακάβας, Κόλλινς, Κυριάκης (90΄ Πέτσας), Χούσος, Αντωνίου (46΄ Μαργαρίτης), Μπαλάφας, Γραβάνης (83΄ Κορομηλιάς).
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ανδρέας Ζήκος):
 Θωμάς, Πολίτης Π., Παναγόπουλος, Βράχνης, Τσολόπουλος, Τσουκαλάς Σ., Πολίτης Γ. (67΄ Νάτσης), Ανδριέλος, Μπουλούμπασης, Παναγιωτόπουλος (53΄ Τσουκαλάς Π.), Ανδριτσόπουλος (81΄ Πασπαλιάρης).

http://www.sportsarta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...