Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕ Καραϊσκάκης.... Νίκη-πρόκριση στο Ναύπλιο



Μία πολύ μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής στο Ναύπλιο η μοναδική εκπρόσωπος της ΕΠΣ Άρτας στην Γ΄ Εθνική, ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία επικράτησε με 1-0 του τοπικού Πανναυπλιακού χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Κώστας Μπαλάφας στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης και πέρασε στη 2η φάση του 4ου ομίλου στο Κύπελλο της κατηγορίας.
Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης με τους γηπεδούχους του Ν. Μητροσύλη έχουν δύο σουτ με τον επιθετικό Κετσετζόγλου, τα οποία δεν απείλησαν τον πορτιέρο της ΑΕ Καραϊσκάκης, Καραγκούνη. Στην επανάληψη ο Πανναυπλιακός είχε μία σημαντική στιγμή, με τον Γεωργιόπουλο με πλασέ να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αρτινής ομάδας. Στο 73΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να πετύχει το γκολ-πρόκριση, όταν ο Χούσος με ωραία εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Μπαλάφα και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσαούνη για το 0-1. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν δύο καλές στιγμές με τους Τσακνάκη και Διαμάντη, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Έτσι η ΑΕ Καραϊσκάκης πανηγύρισε την πρόκριση και περιμένει την ομάδα του Ναυπλίου την ερχόμενη Κυριακή στην Άρτα, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Διαιτητής: Δημητρόπουλος Σταύρος (Δυτικής Αττικής),
Βοηθοί: Φαρμάκης Κ. – Ντζουροπάνος Δ. (Δυτικής Αττικής)
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν. Μητροσύλης): Κατσαούνης, Μπέλεσης, Γκολέμης, Ευθυμίου, Κιρβαλίτζε, Γεωργιόπουλος, Καραμάνος (70’ Γκολέμης Η.), Καπλατζής, Μουσταφάϊ,  Δριμούρας (86’ Τσακνάκης), Κετσετζόγλου (77’ Διαμαντής).
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Η. Μαγκάκης): Καραγκούνης, Παπανίκου, Κορομηλιάς, Πέτσας, Παναγιώτου (46’ Αβραμίδης), Κόλλινς, Χούσος, Μπαλάφας, Σκερλετίδης (71’ Τσαλοκώστας), Γραβάνης, Παγώνης (65’ Αντωνίου).

φώτο από το argolikeseidiseis.blogspot.gr

http://www.sportsarta.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...