Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Λήστεψαν ταχυδρομικό υπάλληλο στο Τρίκλινο Αιτωλοακαρνανίας! ( Ορεινό βάλτο)

Ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου με λεία 30 χιλιάδες ευρώ, που προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων σημειώθηκε στη μια το μεσημέρι κοντά στο Τρίκλινο του ορεινού Βάλτου
Οι πρώτες πληροφορίες που έχει συλλέξει το agriniopress.gr, αναφέρουν πως ο ταχυδρομικός υπάλληλος που κινούνταν με το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση το Τρίκλινο, περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό, είδε... άτομο που του έκανε σήμα να σταματήσει. Ο άγνωστος άνδρας που φορούσε φόρμα παραλλαγής και καπέλο, αφού το αυτοκίνητο σταμάτησε, χτύπησε πιθανώς με λαβή πιστολιού τον ταχυδρομικό στο κεφάλι, τον έβγαλε έξω και του έκλεψε το όχημα, μέσα στο οποίο βρίσκονταν σάκος με 30 χιλιάδες ευρώ. Τα χρήματα προορίζονταν για πληρωμές συντάξεων στην περιοχή.
Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο ταχυδρομικός υπάλληλος, λίγο μετά την επίθεση και την ληστεία και ενώ περπατούσε στο δρόμο, βρήκε το κλεμμένο Ι.Χ. στο οποίο είχε βάλει φωτιά ο δράστης. Πιθανολογείται πως εκεί τον περίμενε συνεργός του και διέφυγαν με άλλο όχημα .
Στην περιοχή αυτήν την ώρα γίνονται εκτεταμένες έρευνες από την Αστυνομία και έχουν στηθεί μπλόκα για την ανεύρεση του ληστή και των πιθανών συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...