Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αυτοκτονία μπροστά στη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος



"Δεν θέλω ν' αφήσω χρέη στα παιδιά μου" 

   Ο πυροβολισμός που ακούστηκε πριν λίγο στην πλατεία Συντάγματος τρομοκράτησε τους εκατοντάδες περαστικούς που βρισκόταν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας. Στο παρτέρι δίπλα στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ ένας μεσόκοπος άντρας αυτοπυροβολήθηκε και όσοι παρακολούθησαν τη σκηνή πάγωσαν.
   Αυτή την στιγμή... οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή, οι άνδρες του ΕΚΑΒ έχουν σκεπάσει το πτώμα του άτυχου άνδρα και περιμένουν τον ιατροδικαστή.
   Όπως φαίνεται, οι λόγοι της αυτοκτονίας είναι οικονομικοί, γιατί υπάρχει μαρτυρία γυναίκας που τον άκουσε να λέει λίγο πριν τραβήξει την σκανδάλη "Δεν θέλω ν' αφήσω χρέη στα παιδιά μου".
   Είναι πλέον τρομακτική η διαπίστωση ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν αυτό τον τρόπο διαφυγής από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας. Τα δύο τελευταία χρόνια ο αρθμός των αυτόχειρων πλησιάζει τις 2000, με την πλειονότητά τους να σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την οικονομική κρίση.
   Ανατριχιαστική και συνάμα σημαδιακή λεπτομέρεια, που προτιμάω να την αφήσω ασχολίαστη: Μόλις τώρα, ασθενοφόρο παίρνει το πτώμα του αυτόχειρα και οι συγκεντρωμένοι ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ!!! 

Ήταν η 4η μέσα σε 24 ώρες!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...