Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ…

Μας παροτρύνουν διαρκώς, χωρίς να χάνουν ευκαιρία, οι “εταίροι” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά φίλοι και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, με πικρά και υποτιμητικά για την ύπαρξή μας άρθρα στον τύπο των χωρών τους, σε καθημερινή βάση, να πωλήσουμε τα νησιά μας, αλλά και την Ακρόπολη.

   Δεν γνωρίζω εάν η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, δεν έχουν συμπεριληφθεί στο “Μνημόνιο” που υπέγραψαν οι τωρινοί εφιάλτες, αλλά, για να επιμένουν τόσο πολύ, ακόμα και οι Λουξεμβούργιοι, να πωλήσουμε την Ακρόπολη, φαίνεται πως λησμόνησαν να τη συμπεριλάβουν. Με σχόλιό μου στην εφημερίδα Tageblatt του Λουξεμβούργου, τους κατέστησα γνωστό ότι, εκείνοι που θα τολμήσουν να σπεύσουν να αγοράσουν ό,τι ανακοινώνει πως πουλάει η κυβέρνηση της μειοδοσίας και της εθνικής προδοσίας, θα βρεθούν μπροστά σε εξαγριωμένους γίγαντες, οι οποίοι, χωρίς καμία διάκριση, θα βάζουν στην κρεμάλα όποιους συμπλέουν και συμπράττουν με τους προδότες της Ελλάδος.


Η Ελλάδα δεν πωλείται. Και δεν πωλείται, διότι το χώμα της είναι ποτισμένο με αίμα. Αίμα που έχυσαν όλες οι γενιές των Ελλήνων, από την εποχή του Τρωικού πολέμου και μετέπειτα. Η Ελλάδα δεν πωλείται, διότι το χώμα της περιέχει τα ιερά κόκαλα των Ελλήνων, από το 490 π.Χ. έως σήμερα.

Οι Έλληνες θα επιτρέψουν στον σημερινό εφιάλτη, να πάρει τα κόκαλα του πατέρα του και να φύγει από τη χώρα μας. Δεν τον ανεχόμαστε να πατάει το μιαρό πόδι του στο ιερό χώμα της Ελλάδος. Το όνομά του δεν του δίδει το δικαίωμα να λέγεται Έλληνας. Εξευτέλισε, ατίμασε, έδωσε το δικαίωμα στους εχθρούς και υπονομευτές της χώρας μας, να μας λοιδορούν, να μας υβρίζουν, να μας απεικονίζουν στον τύπο τους ως επαίτες, να μας χαρακτηρίζουν συλλήβδην φαύλους και απατεώνες, κλέφτες και αγύρτες. Να μας πετούν κατάμουτρα, οι σφαγείς του λαού μας, ότι τους εξαπατήσαμε και γίναμε μέλος της κοινωνίας τους, μέλος της Ευρώπης. Ποίοι τα λέγουν αυτά; Οι Γερμανοί. Οι Αυστριακοί. Οι Λουξεμβούργιοι. Οι Ολλανδοί. Οι Φινλανδοί. Οι Τσέχοι. Τώρα, μπήκαν και σέρνουν το χορό και οι Γάλλοι.

Όλοι αυτοί είναι καταγεγραμμένοι στην Ιστορία με αίμα. Με αίμα Ελλήνων, το οποίο έχυσαν στους κατακτητικούς πολέμους που διεξήγαγαν κατά καιρούς εναντίον μας. Δεν μπόρεσαν να μας νικήσουν. Σκότωσαν πολλούς Έλληνες, αλλά η μαγιά έμεινε. Και όσοι γλύτωσαν από την εγκληματική μανία τους, οργάνωσαν την Εθνική Αντίσταση, η οποία τους εξευτέλισε. Δεν μπορούν να ξεχάσουν. Και ήλθε τώρα η ώρα, τώρα που βρήκαν νέους Εφιάλτες, νέους Πηλιο-Γούσηδες, νέους προδότες, ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε άλλες χώρες, αλλά, η κακή μοίρα και τα λάθη μας, τους έφεραν στη δική μας χώρα, στη δική μας πατρίδα, να ασκήσουν εξουσία και να βγάλουν στο σφυρί τα όσια και τα ιερά μας.

Δεν διδάχτηκαν καλά στα σχολεία τους τη νοοτροπία των Ελλήνων. Δεν τους είπαν οι παλιοί διδάσκαλοί τους, ότι, οι Έλληνες μπορεί να μην έχουν χυτήρια να επεξεργάζονται τον σίδηρο, οι Έλληνες δεν έχουν χημικά εργοστάσια να παράγουν αέρια για να σκοτώνουν ανθρώπους, όπως έγινε στο Auswitz, στο Dachau και αλλού, δεν κατασκευάζουν κρεματόρια για να καίνε εκατομμύρια ανθρώπων, αλλά χειρίζονται με μεγάλη τέχνη το κυρτό και θαυματουργό γιαταγάνι. Εκείνο το κοφτερό σπαθί, που έγινε η απαρχή της διάλυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Τώρα οι Έλληνες, μαθαίνουμε και μία άλλη τέχνη. Το έγραψα προχθές στο Γερμανικό περιοδικό Stern, το γράφω και εδώ τώρα. Μαθαίνουμε την τέχνη να φτιάχνουμε κόμπους για κρεμάλες. Σύντομα θα γεμίσουν οι πλατείες των πόλεών μας με κρεμάλες, στις οποίες θα περάσουμε τους λαιμούς όλων αυτών που υπέγραψαν τον αφανισμό της Ελλάδος.

Κανένας οίκτος δεν θα υπάρξει για τους προδότες. Η ώρα είναι κοντά. Το ρολόι της εκδίκησης δείχνει δώδεκα παρά ένα. Το βουητό από το κύμα της αγανάκτησης του λαού ακούεται δυνατά. Όλο και πλησιάζει. Σ’ αυτούς που πρόδωσαν, σ’ αυτούς που ατίμασαν το όνομα της πατρίδας μας, επιφυλάσσουμε ατιμωτικό θάνατο. Θάνατο στην κρεμάλα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ            (ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΡΑΔΟΒΥΖΙ........Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΡΑΔΟΒΥΖΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...