Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τα ΚΤΕΛ σταματάνε τις μεταφορές των μαθητών από τη Δευτέρα

Τα ΚΤΕΛ σταματάνε τις μεταφορές των μαθητών από τη Δευτέρα 2 Μαΐου που ξεκινάνε τα σχολεία. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών ΚΤΕΛ πήρε αυτήν την απόφαση διαμαρτυρόμενη για τη μη πληρωμή των αυτοκινητιστών για τις μεταφορές, το πρώτο τρίμηνο του χρόνου.
Τα ΚΤΕΛ διαμαρτύρονται γιατί ενώ τα χρήματα έχουν διατεθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, η απόφαση αποπληρωμής δεν έχει υπογραφεί από τον αρμόδιο υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο και γι’ αυτό το θέμα έχουν στείλει επιστολές και στον πρωθυπουργό.
Η διακοπή πληρωμών έχει φέρει σε απόγνωση πολλούς ιδιοκτήτες που συνεχίζουν να πληρώνουν καύσιμα και προσωπικό και δεν μπορούν, όπως λένε να συνεχίζουν να επωμίζονται το κόστος της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών.
Τη σχετική ανακοίνωση της απόφασης σε τοπικό επίπεδο την έκανε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας, ο οποίος ανέφερε πως εξαιτίας της στάσης της κυβέρνησης τα ΚΤΕΛ σε όλη τη χώρα αντιμετωπίζουν πλέον μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.
Το θέμα είναι τι θα γίνει του χρόνου μετά τις συγχωνεύσεις των σχολείων, όταν περισσότεροι μαθητές θα είναι αναγκασμένοι να μεταφέρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...