Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ (ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΙΤΗ) ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

«Στα τοπικά ΜΜΕ διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες βαρύγδουπες δηλώσεις του κ. Χρήστου Τσιρογιάννη υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου ο οποίος μετά από απόφαση του Εφετείου (Εκλογοδικείου) Ιωαννίνων έχασε την έδρα στο Π.Σ. Ηπείρου.
Στον ανωτέρω έχω να απαντήσω τα εξής. Ο κ. Τσιρογιάννης που ούτε λίγο ούτε πολύ νοιώθει τον εαυτό του αδικημένο όταν πήγε στρατιώτης και όταν έγινε δημόσιος υπάλληλος έδωσε όρκο και ορκίστηκε να σέβεται τους "νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους". Και ο νόμος λέει ότι ο κ. Χρήστος Τσιρογιάννης του Κων/νου δεν είχε δικαίωμα να πολιτευθεί διότι δεν ήταν απλός υπάλληλος αλλά Διευθυντής προγραμματισμού Ν.Α. Άρτας παγιωμένη κατάσταση από 27 Δεκεμβρίου 2007 μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2010 τουτέστιν 32 μήνες και 14 ημέρες, με επίδομα θέσης και λοιπές αποζημιώσεις στα συμβούλια κλπ. Και αυτό ο νομοθέτης το απαγορεύει ρητά. Αναπληρωτής λέει ο νόμος είναι όταν αναπληρώνεις κάποιοι μέχρι έξι μήνες το πολύ.
Και ο κ. Τσιρογιάννης δεν είχε ούτε την αρμόζουσα ευπρέπεια αλλά ούτε και την ευθιξία να παραιτηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 όπως ο «Καλλικράτης» απαιτεί, προφανώς για να μην χάσει τα κεκτημένα, αλλά και να πολιτευτεί εκ του ασφαλούς. Ο κ. Τσιρογιάννης και στο βιογραφικό του και στις προεκλογικές του κάρτες αναφέρει τον εαυτό του ως "Δ/ντή προγραμματισμού Ν.Α. Άρτας" αλλά στην παραίτηση που υπέβαλε στον Νομάρχη Άρτας στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 λέει επί λέξει ότι "αιτείται την απαλλαγή του από τα καθήκοντα του Δ/ντή για να πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές", δηλαδή τα μάτια του τα βγάζει με τα ίδια του τα χέρια, δεν του φταίει κανένας.
Εκμεταλλεύτηκε δε τη θέση του ως Δ/ντής Ν.Α. Άρτας και σε κάθε χωριό και συνοικισμό που διάβαινε έταζε λαγούς με πετραχήλια, μάλιστα δε στο δικό μου χωριό είπε γιατί δεν τον ενημερώσαμε να μας φτιάξει δρόμο. Αγαπητέ φίλε κ. Τσιρογιάννη αυτό δεν είναι σωστή πολιτική για σοβαρούς πολιτικούς που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, είτε γυναίκες είναι, πολύ δε περισσότερο όταν είναι "ΑΝΔΡΕΣ".
Αλλά δεν πειράζει νέος είσαι όλη τη ζωή την έχεις μπροστά σου οπότε θα σου δοθούν και άλλες ευκαιρίες  Σου δίνω μια μικρή συμβουλή όμως. Να προσέχεις και να είσαι πιο σοβαρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...