Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δικαίωση Μαρίνου από το Εκλογοδικείο...

Απορρίφθηκε τελικά από το Εφετείο στα Γιάννενα η ένσταση της Σταυρούλας Καραβασίλη κατά της εκλογής του Μαρίνου Γαρνέλη στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.
Το επιχείρημα ότι το ψηφοδέλτιο του Μαρίνου θα έπρεπε να ήταν άκυρο λόγω ποσόστωσης δεν έπεισε τους δικαστές, που κατακύρωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα και έκριναν ότι ο Μαρίνος σωστά βρίσκεται στην καρέκλα του δημάρχου...

Όσο για τη φοβερά έντονη φημολογία ότι η απόφαση τελικά θα ήταν υπέρ της Καραβασίλη (τσίμπησα κι εγώ και το έβγαλα σαν "τελειωμένη" υπόθεση), φαίνεται ότι ήταν μόνο πόθοι των άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενων και μάλλον κρύβει πολύ παρασκήνιο.

Την πάτησα λοιπόν, το αναγνωρίζω, αλλά δεν λυπάμαι γιαυτό. Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους ήμουν βέβαιος ότι ήταν φερέγγυοι, αποδείχτηκαν τελικά ότι έπαιξαν ρόλο σε ένα παιχνιδάκι που είχε στηθεί. Πολιτικό και νομικό παιχνιδάκι...

Δεν πειράζει όμως, μεγάλο παιδί είμαι, ας βάλω μυαλό κι ας προσέχω περισσότερο την επόμενη φορά...

Για την ώρα εύχομαι στο Μαρίνο να παλέψει γι αυτόν τον πολύπαθο Δήμο και να αποδειχτεί ότι και σαν Δήμαρχος θα είναι ο "Σερίφης των Τζουμέρκων", καουμπόης και χωρίς να δέχεται μύγα στο σπαθί του!!!

Καλή δύναμη...

Πηγή: http://aletri.blogspot.com/2011/02/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...